Blog

Een goede pen vinden zoals een vulpen

Iedereen heeft een pen nodig, ook jij. Misschien schrijf je niet meer zo vaak op papier, maar het is toch handig om altijd een pen op zak te hebben voor het geval dat. Je zal misschien niet denken: “Ja, maar ik ga toch geen vulpen meenemen?” Een vulpen meenemen is ook niet altijd handig, maar een vulpen voor thuis schrijft mooier dan een balpen. Ook het design van de pen zelf is heel mooi. Je hebt verschillende vulpennen, zo heb je een vulpen die op een gewone balpen lijkt maar ook vulpennen met een kroon, de ouderwetse vulpennen. Ze mogen dan wel niet altijd zo makkelijk zijn maar als je er eenmaal mee kan schrijven is het prachtig.

Het kopen van een vulpen online is heel gemakkelijk nu je dat dus gewoon online kan doen en er niet helemaal voor naar de winkel hoeft te gaan.

Online webshops

Je kan tegenwoordig heel veel pennen ook online vinden. Zo zijn er speciale winkels die de goede pennen verkopen en die niet na een paar keer gebruiken leeg zijn of dat er iets afbreekt. Zo kan je bijvoorbeeld op de Parker webshop kijken, daar vind je hele goede pennen van alle soorten die zeker wel een tijdje meegaan. Ook de Lamy winkel kan je bekijken. Natuurlijk zijn de pennen wel prijzig, maar dan heb je wel wat, in plaats van die pennen uit een winkel die maar een paar weken meegaan en dan of op zijn, of stuk zijn gegaan, of lekken. En dat alles dan onder de inkt komt te zitten, dat wil je ook niet.

Merken pennen

Ook pennen hebben merken, zo heb je bijvoorbeeld de Montblanc pennen, die zijn van een goed maar duur merk. Je hebt ze in verschillende soorten. Zo heb je ook van Montblanc vulpennen die je kan kopen. Wat je ook zou kunnen doen is een Waterman pen bestellen, Waterman pennen zijn ook van goede kwaliteit en dan weet je ook dat je er iets aan hebt. Bij sommige pennen krijg je zelfs wat anders erbij, zo kan je de ene keer een boek erbij bestellen en bij andere pennen kan je weer een riem krijgen. Zo verschilt het per merk. Niet bij alles zul je iets extra’s krijgen maar bij sommige merken dus wel. Kijk goed wat erbij staat en kijk ook zeker naar de afbeeldingen.

Ben er zeker van dat je een goede pen koopt

Wil je zeker zijn dat de pennen lang meegaan en dat je geen kat in de zak koopt? Vraag dan altijd informatie aan op de site waar je wilt bestellen, of nog beter, bel ze op. Wees er zeker van dat je een goede pen koopt. Als je een merkpen koopt voor een hoge prijs, kan je er wel vanuit gaan dat het kwaliteit is en alles wat erbij staat geschreven waar is dus daar hoef jij je niet zoveel zorgen over te maken. Ga altijd voor officiële merkpennen, dan weet je helemaal zeker dat je goed zit. 

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment