Blog

Wanneer geef je een pen cadeau?

Laten we eerlijk zijn, niemand zit te wachten op een simpele balpen als cadeautje. Maar daar hebben we het in dit artikel ook niet over. Wanneer wij praten over het cadeau geven van een pen, dan bedoelen we bijvoorbeeld een mooie, chique vulpen. Of een parker pen met naam, om het cadeautje ietwat persoonlijker te maken. Deze luxueuze pennen zijn namelijk niet alleen een mooi cadeau om te krijgen, maar ook nog eens ontzettend praktisch. En het laatste bijkomende voordeel is dat de pennen vaak al in een eveneens chique doosje worden geleverd. Dit doosje kan perfect doorgaan als luxueuze cadeauverpakking. Maar voor welke gelegenheden ga je een Parker pen bestellen bij www.pengraveren.nl? Oftewel, wanneer zijn pennen het perfecte cadeau?

Het starten van een eigen bedrijf

Één van de meest populaire gelegenheden om iemand een pen cadeau te geven, is wanneer er een eigen onderneming wordt gestart. Dit heeft zo zijn redenen; het starten van een bedrijf is immers een grote stap in iemands leven, zeker op professioneel gebied. En over het algemeen staan pennen bekend om hun gebruik én functionaliteit op professionele grond, je ziet ze immers in ieder kantoor. Om het cadeau nog wat extra persoonlijkheid mee te geven, kun je de Parker pen met naam laten graveren. Denk hierbij niet alleen aan de naam van de kersverse ondernemer, maar ook aan de naam van het nieuwe bedrijf.

Kalligrafie en handletteren

Kalligrafie is de kunst van het schrijven, en wordt ookwel handletteren genoemd. Deze vorm van schrijven is de afgelopen jaren enorm in populariteit gegroeid. Dit komt met name door de populariteit van bullet journals en dagboeken. En laat vulpennen en Mont Blanc pennen nou bij uitstek het perfecte cadeau zijn voor mensen met deze creatieve hobby. Zo kun je bij Cross pennen verkooppunt www.pengraveren.nl de mooiste pennen vinden, die beschikken over mooie, donkere inkt. Let erop dat de pen een dunne penpunt heeft. Deze punten zorgen ervoor dat je zowel dunne als dikkere lijntjes kunt trekken, perfect voor mensen met een sierlijk handschrift dus.

Slagen voor een eindexamen

En dan de laatste gelegenheid die zich perfect leent voor het cadeau geven van een prachtige pen: Het slagen voor een eindexamen. En denk dan vooral niet alleen aan het middelbare school examen. Ook wanneer iemand bijvoorbeeld op latere leeftijd nog een opleiding afrond, is een de Mont Blanc pen een goed cadeau. Deze pennen zijn namelijk van zeer goede kwaliteit, en gaan dus lang mee. Overigens zijn deze pennen zowel geschikt voor links- als rechtshandigen én zijn ze uitvoerig getest op hun functionaliteit, wat betekent dat deze pennen perfect zullen zijn voor wanneer de geslaagde bijvoorbeeld nog een vervolgopleiding in het vooruitzicht heeft staan. Wil je nog iets extra’s toevoegen? Ook bij deze gelegenheid is het leuk om het cadeau te personaliseren. Bijvoorbeeld door de naam of de datum van slagen in de pen te laten graveren.

Posted in: Algemeen

Leave a Comment (0) ↓

Leave a Comment